Usluge
Web design-a
za tvoj biznis

IT Expert pruža usluge izrade svih vrsta web stranica, web sajtova, web prodavnica i web aplikacija. Pogledajte šta sve mi radimo.

Prikaz sajtova IT Experta

Zašto  izabrati nas?

IT Expert tim je sastavljen kako od iskusnih, tako i od mladih, kreativnih ljudi, koji kroz zajednički rad i pristup Vašem projektu stvaraju funkcionalne i vizuelno atraktivne web prodavnice, koje su prilagođene korisničkim potrebama.

Spoj iskustva preko 10 godina u kreiranju web stranica i web prodavnica sa kontinuiranim praćenjem savremenih trendova u dizajnu, obezbjeđuje Vam rješenje koje je prilagođeno Vama i koje Vas razlikuje od konkurencije.

Na Vašem projektu su angažovani UX/UI dizajneri, programeri i ekonomisti. Na taj način pratimo da rješenje koje Vam plasiramo bude kreativno, funkcionalno, isplativo i da je u potpunosti kreirano da ispuni cilj zbog kojeg ste se nama i obratili.

I mi smo bili nekad na mjestu naših klijenata i razumijemo važnost poštovanja dogovora, rokova i kvaliteta usluge, te se u našem radu vodimo ovim principima.

Naše usluge  u web dizajnu

1

Izrada osnovnih web stranica za prezentaciju ili Landing stranica koje ćete koristiti u marketinšeke svrhe za prodaju proizvoda ili prezentaciju usluge

2

Izrada kompleksnih web stranica kao što su npr. informativni portali, portali za poslove, nekretnine, kurseve...

3

Izrada web prodavnice (webshop - woocommerce), Vaša online prodavnica - Približite se kupcima na internetu

4

Izrada web aplikacija - rješenja kao sistemi za praćenje finansija, vođenje svih vrsta evidencija. Aplikacija se kreira prema potrebama klijenta.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web stranice, web prodavnice ili web aplikacije pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112