Izrada web
aplikacija

Ubrzajte i organizujte svoje poslovanje. Bavimo se izradom web aplikacija prema potrebama naših klijenata.

Prikaz laptopa i korpe

Naš tim programera i dizajnera razvija prilagođene web aplikacije usmjerene na ostvarivanje Vaših poslovnih ciljeva i uspješno rješavanje brojnih operativnih problema u svakodnevnom poslovanju. Dizajniramo i razvijamo prilagođena web rješenja koja osiguravaju besprijekorno korisničko iskustvo.

Unikatno rješenje  koje nudi bezbroj mogućnosti

Onlajn obrada teksta i tabela, evidencije prihoda, troškova, zaposlenih ili klijenata, mjesečni, godišnji obračuni, izvještaji i još mnoge funkcije mogu biti obuhvaćene web aplikacijom. Zbog toga su one veoma važne i česte u upotrebi.

Web aplikacije se mogu koristiti u ogromnom broju različitih namjena i sve su važnije za funkcionisanje kompanija.

Laptop sa ilustracijom grafičkog prikaza statistika u krugovima

Organizacija u poslu je pola uspjeha.


Svaka kompanija koja želi da prati i unapređuje svoje poslovanje, u svom sistemu rada bi trebala primjenjivati jednu ili više web aplikacija u zavisnosti od tipa posla kojim se bavi.

Pa tako to mogu biti interne evidencije o zadacima i uspješnosti zaposlenih, praćenje potrošnje goriva u transportnim djelatnostima, mjerenje isplativosti upisanih edukacija u obrazovnoj djelatnosti, pregledi prihoda i rashoda, izvještaji o realizaciji prodaje i slično. Ovo su samo neke od mogućih namjena web aplikacija, a ukoliko i Vi želite ubrzati svoj posao i povećati produktivnost rada, kontaktirajte nas i recite nam za koju oblast želite primijeniti web aplikaciju. Mi ćemo Vam u najkraćem mogućem roku dati prijedlog prilagođenog digitalnog rješenja za Vaš cilj.

UX/UI dizajneri će pri svakoj interakciji osigurati odlično korisničko iskustvo, kreirajući jednostavan i intuitivan dizajn zasnovan na najnovijim trendovima u industriji. Naši programeri će detaljno analizirati Vaše zahtjeve kako bi kreirali aplikaciju koja odgovara Vašim poslovnim potrebama i ciljevima.

Web aplikacije se lako koriste jer su prilagođene potrebama korisnika i kreiraju se sa visokim nivoom sigurnosti kako bi se zaštitili korisnički podaci ili transakcije. Velika svestranost web aplikacija omogućava korištenje u bilo kojem području poslovanja, nauke, zabave ili obrazovanja, te nudi specifične funkcije za svaku od ovih područja.

Rok za izradu  web aplikacije

Laptop sa ilustracijom grafičkog prikaza statistika u krugovima

Odgovor na ovo pitanje zavisi od kompleksnosti zahtjeva i potreba koje aplikacija mora zadovoljiti.

Pošaljite nam upit i naš tim će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako biste dobili odgovore na sva Vaša pitanja.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web aplikacije, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Kako  mi to radimo?

Laptop sa ilustracijom grafičkog prikaza statistika u krugovima

Web aplikacije se mogu otvarati na pretraživačima poput Google Chrome, Mozzila, Safari.

Web aplikacije koriste server kako bi se složeni korisnički zahtjevi mogli obrađivati. Svaka aplikacija se oslanja na bazu podataka, gde posjetioci preko aplikacije upisuju određene informacije ili čitaju informacije iz postojećih baza.

Najčešće se služimo PHP programskim jezikom i MySQL bazom podataka. Ukoliko se ukaže potreba za nekim drugim programskim jezikom, naš tim će izaći u susret Vašim željama i zahtjevima.

Pomoću web aplikacije možete izvršavati različite radnje kao što su: vođenje evidencija, verifikacija računa, razmjena poruka, obavljanje novčanih transakcija, rezervacija i slično.

Faze izrade  web aplikacije

1

Prva faza obuhvata komunikaciju sa klijentom, koja je neophodna kako bi se jasno definisale ideje i ciljevi.

2

U drugoj fazi se kreira preliminarni izgled svakog segmenta, pomoću kojeg se definiše interakcija korisnika sa aplikacijom.

3

Treći korak predstavlja proces dizajniranja aplikacije na bazi preliminarnih skica. On obuhvata kreiranje koncepta dizajna, ikonica, dugmića i svega što je potrebno kako bi aplikacija dobila vizuelno lijep izgled.

4

Nakon završetka dizajniranja, prelazi se na programerski dio posla. Ova faza podrazumijeva sprovođenje svega do sada kreiranog u djelo, a odnosi se na razvoj web servisa koji će web aplikaciju snabdijevati potrebnim podacima.

5

Kada se proces programiranja završi, slijedi faza u kojoj se detektuju i otklanjaju potencijalni nedostaci koji mogu uticati na njeno korektno funkcionisanje.

6

Nepreskačući ni jedan od navedenih koraka stvara se garancija da ćete dobiti upravo ono što Vam je potrebno, a Vaša web aplikacija je spremna za objavljivanje i upotrebu.

Prikaz aplikacije za ponude IT Expert

Web aplikacija nije  isto što i mobilna aplikacija.

Iako joj se može pristupiti sa mobilnog telefona.


Da biste pristupiti web aplikaciji, ne morate da je „preuzimate“ iz Play ili App prodavnice. Web aplikacijama se može pristupiti sa bilo kog računara putem interneta i ne moraju se pojedinačno instalirati na svaki računar sa kojeg želite da im pristupite. Web aplikacije mogu raditi na više platformi, pod uslovom da su pretraživači kompatibilni. Ovo omogućava kolegama (ili klijentima) da sarađuju na različitim uređajima ili operativnim sistemima, da dijele dokumente, uređuju ih i sarađuju na zajedničkim projektima.

Smanjeni troškovi za posao i krajnjeg korisnika su glavna prednost web aplikacija.

Upotrebom web aplikacija, za poslovanje je potrebno manje održavanja i podrške. Web aplikaciju možemo instalirati na hard disku (lokalno) ili na web prostoru (online), u zavisnosti od Vaših želja i potreba.

Naši  proizvodi

Laptop sa prikazom Ekspert SMS aplikacije

Expert SMS  aplikacija

U slučaju da želite organizovati sms nagradnu igru u svrhu promocije Vaših proizvoda, nudimo Vam uslugu iznajmiljivanja gotove aplikacije Expert SMS.

Jednostavno i lako ispratite svaku fazu Vaše nagradne igre uz vjerodostojne izvještaje i informacije koje ova aplikacija pruža.

Saznaj detalje

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web aplikacije, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Često postavljana pitanja

Ne. Web aplikacije se izvršavaju u web pretraživačima i nema potrebe za preuzimanjem i instalacijom na uređaju. Ove aplikacije su dostupne putem interneta i mogu se koristiti na različitim uređajima, računarima, laptopima, pametnim telefonima. Mobilne aplikacije su dizajnirane za korištenje na mobilnim uređajima i one se preuzimaju i instaliraju na uređaju i imaju pristup funkcijama poput kameri, lokaciji, senzori pokreta.

Da. Web aplikaciji se može pristupiti na različitim uređajima, pod uslovom da su pretraživači kompatibilni.

Postoji opcija da se izrade web aplikacije koje su dizajnirane da rade u offline načinu rada i koje koriste lokalno pohranjene datoteke kako bi se izvršile. Takve aplikacije se nazivaju „offline web aplikacije". Mi ćemo vam podesiti računar da Vaša aplikacija radi na njemu. Mnogi klijenti nisu željeli da njihove aplikacije budu smještene isključivo na internet, uprkos zaštiti podataka. Razlog leži u tome da su željeli dodatno da sačuvaju svoje poslovanje.

Web aplikacije mogu da koriste svi pojedinci, organizacije i kompanije, bez obzira na djelatnost kojom se bave i cilj koji žele ostvariti.

Web aplikacije su se pokazale kao korisno rješenje za povećanje produktivnosti i efikasnosti rada u kompanijama, uštedi vremena i novca. Namijenjeni su svima koji žele da prate određene procese u firmi i da poboljšaju organizaciju i kontrolu, kroz njenu jednostavnu upotrebu. Složenost web aplikacija varira i može da se kreće od jednostavnog onlajn kalkulatora potrošnje, pa sve do naprednih unosa, obračuna, evidencija i generisanja dokumenata i izvještaja, a kreiramo je u zavisnosti od Vaših potreba i ciljeva.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web aplikacije, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112