Izrada web
prodavnice

Online prodavnica Vaših proizvoda - Web shop

Mi pristupamo izradi Vaše kompletne web prodavnice prema Vašim željama, a koja će Vašim kupcima biti pregledna i dostupna 24/7.

Prikaz laptopa i korpe

Kome  je potrebana web prodavnica?

1

Ukoliko se bavite prodajom proizvoda, a ne želite fizički dolaziti u radnju i prodavati samo u okviru ograničenog radnog vremena.

2

Ukoliko želite da vaše proizvode vidi mnogo veći broj potencijalnih kupaca od onih koji fizički dolaze u vašu radnju i na taj način ostvarite veći obim prodaje.

Izgled   web prodavnice

Web prodavnica predstavlja katalog Vaših proizvoda i dostupan je svim online korisnicima, ili Vašim potencijalnim kupcima. Izgled web prodavnice dogovaramo zajedno sa Vama, u skladu sa Vašim ciljevima i tipom posla. Nakon analize prikupljenih informacija, iznosimo Vam naše prijedloge izgleda web prodavnice. Posebno vodimo računa o preglednosti web shopa i proizvoda koji su u ponudi, a koje je neophodno da bi se online korisnici lakše došli do Vašeg proizvoda ili usluge i na kraju je kupili.

Važno je da na Vašem web šopu budu uključene sve funkcionalnosti koje će Vam olakšati prodaju i dovesti kupce. Pri izradi Vaše web prodavnice uzećemo u obzir sve što je potrebno kako bi sajt imao sve mogućnosti (plaćanje, obraćunavanje poreza, naplata dostave i slično) koje su potrebne da bi Vaš posao mogao jednostavno da “teče”.

Dve slike u jednoj od kojih prva slika prikazuje u redu složene tri slike, prve dvije su djevojke u mantilima, od kojih je jedan matil crni a drugi sivi,a treća slika u prvoj prikazuje žuti kaput,dok druga slika prikazuje žuti mantil sa galerijom fotografija žutog mantila i opisom proizvoda

Kreiramo responsivne web prodavnice


Preko 50% online korisnika će Vašoj web prodavnici pristupiti sa mobilnih uređaja. Naravno, ukoliko je ona responsivna. Kako ne biste potencijalno izgubili posjetioce i kupce Vaših proizvoda, važno je da dobijete responsivni web shop, koji je prilagodljiv različitim dimenzijama.

U našem fokusu je izrada responsivnih web prodavnica koje će u potpunosti zadržati kvalitet i preglednost sadržaja, nezavisno od dimenzije ekrana i uređaja sa kojeg se pristupa.

Vodimo računa o bojama i fontovima na Vašem web shopu


Online korisnici se neće zadržati dugo na web shopu koji je „dosadan“, ima previše teksta ili je tekst nečitljiv.

Za odabir boja i fontova, najprije se konsultujemo sa Vama i usklađujemo ih sa Vašim brendom, a zatim kreiramo konačni izgled web shopa, vodeći računa o kontrastu boja, ciljnoj grupi kojoj se obraćamo, rasporedu teksta i fotografija, a kako bi korisničko iskustvo bilo na visokom nivou.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web prodavnice, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Koristimo Wordpress  i Custom CMS  rješenje

Dve slike u jednoj od kojih prva slika prikazuje u redu složene tri slike, prve dvije su djevojke u mantilima, od kojih je jedan matil crni a drugi sivi,a treća slika u prvoj prikazuje žuti kaput,dok druga slika prikazuje žuti mantil sa galerijom fotografija žutog mantila i opisom proizvoda

Kreiramo responsivne web prodavnice


A to znači da bez kucanja bilo kakvog koda ili znanja o programiranju, možete samostalno mijenjati i dodavati sadržaj u Vašu web prodavnicu.

zrada Wordpress web shopa je gotovo CMS rješenje koje je namijenjeno jednostavnijem dizajnu i funkcionalnostima web prodavnice. Wordpress je jednostavan za upotrebu i omogućava početnicima lako snalaženje i izmjene u tekstu, sadržaju ili dizajnu postojeće web prodavnice. Ovo je posebno pogodno za poslove koji zahtjevaju česte i ažurne izmjene na web shopu.

Ukoliko se zbog različitih i složenih funkcionalnosti Vaša web prodavnica ne može uklopiti u postojeća, gotova CMS rješenja, tada pristupamo kreiranju Custom odnosno prilagođenom CMS rješenju. Ovakvo rješenje je takođe jednostavno za korištenje i možete ga koristiti samostalno bez znanja o programiranju. Custom CMS je kreiran u skladu sa potrebama dizajna i funkcionalnosti Vaše web prodavnice.

Dodatne  usluge

Dve slike u jednoj od kojih prva slika prikazuje navigaciju na sajtu sa padajućom navigacijom,a druga slika prikazuje početnu stranicu sa naslovom i djevojkom duge kose

Ako nemate materijale za Vašu web prodavnicu u vidu fotografija i tekstova ili se jednostavno ne želite zamarati sa tim, u okviru naših dodatnih usluga, možemo Vam obezbjediti fotografisanje i obradu fotografija Vas ili Vaših proizvoda koje želite postaviti na web prodavnicu. Važno je naglasiti da na dobro pozicioniranje Vašeg web shopa utiče kvalitet fotografija koje se nalaze na web prodavnici.

Takođe, nudimo i uslugu copywriting-a, odnosno usluge pisanja tekstova za Vaš web shop. Od klijenta očekujemo sve potrebne informacije o proizvodima koje nude ( naziv, opis, tehničke specifikacije, prednosti i nedostaci).

Navedene usluge se smatraju dodatnim uslugama, te se u skladu s tim posebno i naplaćuju. Cijena ovih usluga zavisi od faktora poput: količine teksta, broja artikala, broja fotografija i precizno se utvrđuje nakon održanog zajedničkog sastanka, koji možete ostvariti putem naše Kontakt forme ili pozivom na navedeni kontakt telefon.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web prodavnice, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Rok za izradu  web prodavnice

Nakon što smo izvršili upoznavanje sa Vašim poslovanjem, ciljevima, zahtjevima, definisali svrhu i ciljnu grupu, potrebno je da nam pošaljete sadržaj koji želite da se nalazi na Vašoj web stranici (tekst, fotografije, videa), kako bismo pristupili izradi dizajna web stranice. Po završetku izrade dizajna web stranice, šaljemo dizajn klijentu na pregled i eventualne izmjene. Ukoliko postoji potreba za izmjenom dizajna, dizajner sprovodi korekciju i konačni dizajn se šalje na kodiranje i izradu web prodavnice.

Vremenski rok za izradu web prodavnice je 20 dana od trenutka dostavljanje svih materijala od strane klijenta.

U slučaju da nemate pripremljen materijal i izabrali ste da Vam mi obezbjedimo potreban sadržaj za web stranicu, u obzir će se uzeti i period za realizaciju ovih aktivnosti (održanih sastanaka, fotografisanja proizvoda, prikupljanje informacija i pisanje teksta).

Cijena izrade  web prodavnice

Web prodavnice kreiramo i prilagođavamo Vama i Vašem biznisu i zbog toga svaka web prodavnica zahtjeva različite komponente i dizajn. Na cijenu web prodavnice utiče i broj artikala koje mi unosimo i broj stranica koje se postavljaju na web prodavnici. Zakažite konsultacije sa nama, a mi ćemo procijeniti Vaše potrebe i kompleksnost web prodavnice, a zatim ćemo formirati cijenu za njenu izradu.

Zašto  izabrati nas?

IT Expert tim je sastavljen kako od iskusnih, tako i od mladih, kreativnih ljudi, koji kroz zajednički rad i pristup Vašem projektu stvaraju funkcionalne i vizuelno atraktivne web prodavnice, koje su prilagođene korisničkim potrebama.

Spoj iskustva preko 10 godina u kreiranju web stranica i web prodavnica sa kontinuiranim praćenjem savremenih trendova u dizajnu, obezbjeđuje Vam rješenje koje je prilagođeno Vama i koje Vas razlikuje od konkurencije.

Na Vašem projektu su angažovani UX/UI dizajneri, programeri i ekonomisti. Na taj način pratimo da rješenje koje Vam plasiramo bude kreativno, funkcionalno, isplativo i da je u potpunosti kreirano da ispuni cilj zbog kojeg ste se nama i obratili.

I mi smo bili nekad na mjestu naših klijenata i razumijemo važnost poštovanja dogovora, rokova i kvaliteta usluge, te se u našem radu vodimo ovim principima.

Naše usluge  u web dizajnu

1

Izrada osnovnih web stranica za prezentaciju ili Landing stranica koje ćete koristiti u marketinške svrhe za prodaju proizvoda ili prezentaciju usluge

2

Izrada kompleksnih web stranica kao što su npr. informativni portali, portali za poslove, nekretnine, kurseve...

3

Izrada web prodavnice (webshop - woocommerce), Vaša online prodavnica - Približite se kupcima na internetu

4

Izrada web aplikacija - rješenja kao sistemi za praćenje finansija, vođenje svih vrsta evidencija. Aplikacija se kreira prema potrebama klijenta.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web prodavnice, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Često postavljana pitanja

Ukoliko želite svoje proizvode plasirati na online tržište većem broju online korisnika i tako povećati obim prodaje. Ako želite prodavati 24/7, bez ograničenja radnim vremenom i želite da prodaja “teče” i kada niste fizički u prodavnici ukoliko je imate.

Cijena za izradu web prodavnice se određuje u zavisnosti od zahtjevanih funkcionalnosti, složenosti dizajna web prodavnice, broja artikala i stranica, te se precizno utvrđuje nakon zajedničkog sastanka i međusobne razmjene ovih informacija.

Ako želite samostalno i jednostavno mijenjati dizajn i sadržaj na svojoj web prodavnici, možete koristiti gotovo Wordpress CMS rješenje ili ćemo kreirati prilagođeno Custom CMS rješenje koje u potpunosti odgovara funkcionalnostima i dizajnu Vaše web prodavnice. Da biste mijenjali sadržaj ili dizajn ovim putem, nije Vam potrebno znanje iz kodiranja ili programiranja.

Kako biste dobili konačnu ponudu za izradu web prodavnice, potrebno je da popunite Kontakt formu na našem web sajtu ili nas pozovite putem navedenog kontakt telefona. Nakon što dobijemo informacije o Vašem poslovanju i ciljevima, potrebno je da nam proslijedite materijal koji želite da se nalazi na Vašoj web prodavnici, a mi ćemo Vam poslati preciznu ponudu za izradu Vaše web stranice. Ukoliko nemate spreman sadržaj za web prodavnicu i želite da Vam mi obezbjedimo potreban materijal, u konačnu ponudu ćemo uvrstiti dodatne usluge fotografisanja i obrade fotografija i copywriting-a.

Ako već imate gotov dizajn, možete nam se obratiti za uslugu programiranja web prodavnice. Nakon što nam dostavite dizajn, programer će na osnovu procjene složenosti dizajna i njenih funkcionalnosti utvrditi rok i cijenu za uslugu programiranja web prodavnice.

Da. Pored usluga dizajna i programiranja, nudimo i uslugu održavanja Vaše web prodavnice. Cijena za održavanje web prodavnice zavisi od faktora kao što su troškovi ažuriranja sadržaja, optimizacije pretraživača, SSL sertifikat. Važno je znati da će se dobro održavana web prodavnica brže učitavati, bolje rangirati na internetu, a što će je plasirati većem broju korisnika i potencijalno povećati prodaju.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web prodavnice, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112