Portfolio

U slučaju da tražite jednostavnu web stranicu ili web sajt koja će Vam pomoći da povećate broj kupaca i klijenata, predstavite svoju firmu ili želite aplikaciju za poslovne ili privatne svrhe, naš tim je spreman da Vam pomogne u tome.

Prikaz laptopa i korpe
Prikazan izgled sajta L&CO International Transports

L&CO International Transports

L&CO International Transports je kompanija koja se bavi distribucijom namještaja i drugih tereta velikih količina. Njihovi klijenti su velike fabrike i tržni centri širom Evrope.

Prikazan izgled sajta Hidroenergo d.o.o

Hidroenergo d.o.o

Hidroenergo d.o.o je preduzeće osnovano 2011. godine u Banjaluci i posluje u oblasti moderne stanogradnje. Pored stanogradnje kao osnovne djelatnosti, Hidroenergo se bavi i investicijama, finansijskim i pravnim konsaltingom i izgradnjom industrijskih objekata.

Prikazan izgled sajta Vereinigung serbischstämmiger Studierender in Österreich

Vereinigung serbischstämmiger Studierender in Österreich

Asocijacija Srpskih Studenata u Austriji (ASSA) je nezavisna i neprofitna studentska zajednica, zastupljena širom Austrije. Sastoji se od studenata rođenih i odraslih u Austriji, kao i onih iz drugih zemalja koji su odlučili da studiraju u Austriji.

Prikazan izgled sajta Promomedik

Promomedik

„PROMODENT“ stomatološka ordinacija je smještena u centru grada Kozarske Dubice u 3 savremeno opremljene ambulante. Svojim pacijentima nudi usluge iz svih oblasti stomatologije izvedene prema najvišim standardima u savremenoj stomatologiji.

Prikazan izgled sajta MM Consulting

MM Consulting

MM Consulting je konsalting kompanija koja lansira i održava uspješne i stabilne preduzetničke inicijative i startup-e, business modele, te radi na promociji i osnaživanju preduzetničkog duha i zajednice u BiH i regionu.

Prikazan izgled sajta Wooden house - Brvnare

Wooden house - Brvnare

Wooden House – Brvnare se preko 40 godina bave gradnjom brvnara, montažnih kuća i raznih drvenih objekata i krovnih konstrukcija.

Prikazan izgled sajta Biznis Novog Doba

Biznis Novog Doba

Biznis Novog Doba je Mentoring & Coaching & Business program u trajanju od 8 modula u okviru 4 mjeseca za lični i biznis razvoj.

Prikazan izgled sajta Floridas aroma

Floridas aroma

FLORIDUS AROMA je porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom prirodnih kozmetičkih proizvoda s ciljem da se na tržištu ponude prirodni proizvodi za njegu kože i pomoć korisnicima koji imaju alergijske reakcije na konzervanse u kozmetičkim proizvodima ili neke druge tegobe.

Prikazan izgled sajta Advokatska kancelarija IAG

Advokatska kancelarija IAG

Advokatska kancelarija IAG je advokatska kancelarija sa sjedištem u Banjaluci i koja se bavi profesionalnim pružanjem pravnih usluga. Osnivač kancelarije je advokat Ivana Azinović Grahovac sa preko 10 godina radnog iskustva u advokaturi.

Prikazan izgled sajta Tvoja Biznis Priča

Tvoja Biznis Priča

Prikazan izgled sajta Martina Đokić

Martina Đokić

Martina Đokić je sertifikovani NLP trener i angažovana je na više grupnih i individualnih edukacija i radionica u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.

Prikazan izgled sajta Fides Bau Trade d.o.o

Fides Bau Trade d.o.o

Fides Bau Trade d.o.o. je građevinska firma osnovana 2019. godine sa sjedištem u Zagrebu. Od osnivanja pa sve do danas, firma se bavi izvođenjem građevinskih, odnosno građevinsko – zanatskih radova i pružanjem usluga iz oblasti građevinarstva.

Prikazan izgled sajta A/C Servis

A/C Servis

A/C SERVIS je kvalitetan i pouzdan servis sa dugogodišnjim iskustvom i bavi se ugradnjom, servisom i održavanjem klima uređaja i rashladnih sistema.

Prikazan izgled sajta Infocom računari d.o.o.

Infocom računari d.o.o.

Infocom računari d.o.o. je kompanija osnovana 2012. godine, čija je primarna djelatnost trgovina računarskom opremom i vršenje usluga iz domena informacionih tehnologija.

Prikazan izgled sajta FOKUS-INVEST d.o.o.

FOKUS-INVEST d.o.o.

FOKUS-INVEST d.o.o. je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti investiranja, izgradnje i prodaje nekretnina.

Prikazan izgled sajta Skyline Design

Skyline Design

Skyline Design je firma koja se specijalizovala za kvalitetno presvlačenje automobila uz pomoć vrhunskih folija.

Prikazan izgled sajta Dijaspora servis

Dijaspora servis

Dijaspora servis pruža raznovrsne usluge dijaspori i onima koji se osjećaju zbunjeno u moru administrativnih procedura i udaljenosti od svoje domovine.

Prikazan izgled sajta Kamp Olimp

Kamp Olimp

Kamp Olimp Banja Luka organizuje različite turističke i rekreativne aktivnosti, uključujući rafting na rijeci Vrbas, obilaske Banjaluke i okoline i druge aktivnosti koje su potrebne za nezaboravan odmor u prirodi.

Prikazan izgled sajta ROYAL - S invest d.o.o.

ROYAL - S invest d.o.o.

Royal-S Invest je investiciona firma koje se bavi izgradnjom stambeno-poslovnih objekata i predstavlja ogranak firme Royal – AM koja je prisutna dugi niz godina na tržistu BiH.

Prikazan izgled sajta SMARVET d.o.o.

SMARVET d.o.o.

Smarvet d.o.o. ima skoro tri decenije dugu tradiciju u izradi namještaja i sportskog programa od plemenitog drveta.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni i roku izrade web stranice, web prodavnice ili web aplikacije pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112