Instagram marketing

Kreiramo stategiju za tvoj online nastup

Proširi svoje tržište – Skreni pažnju na svoj brend – Povećaj prodaju

Prikaz instagrama

Instagram je društvena mreža čiji je fokus na vizuelnom sadržaju i to u različitim formatima - fotografijama, videima, pričama i pruža ogromne mogućnosti za promociju Vašeg brenda, privlačenje i angažovanje ciljne publike.

Kreiranje marketing strategije

Naš tim kreira marketing strategiju prilagođenu Vašem brendu/biznisu i u skladu sa specifičnostima društvene mreže Instagram. Fokus stavljamo na pravilan odabir vizuelnog sadržaja i tona komunikacije, koji će privući pažnju Vaših potencijalnih kupaca/klijenata.

Instagram pruža mogućnost kreiranja različitih vrsta oglasa, uključujući sponzorisane objave, priče, video oglase, što u značajnoj mjeri doprinosi promociji Vaših proizvoda ili usluga.

Prednosti   Instagram oglašavanja

Visok angažman publike
Vizuelna privlačnost
Precizno ciljanje publike

Usluga Instagram marketinga   obuhvata:

1

Kreiranje strategije prilagođene Vašim specifičnim potrebama.

2

Osmišljavanje i kreiranje sadržaja koji privlači ciljnu grupu.

3

Kreiranje kreativnih i interaktivnih Instagram priča.

4

Mjesečni izvještaj o rezultatima kampanje i kontinuirana optimizacija.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni usluga digitalnog marketinga, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Instagram + Google Ads


U dogovoru sa Vama, uz uslugu Instagram marketinga, možemo uključiti i uslugu Google Ads, a koja će unaprijediti Vašu poziciju na Google pretrazi i u kombinaciji sa Instagram oglašavanjem maksimizirati rezultate kampanje.

Google Ads obuhvata:


  • Do dvije kampanje na mjesečnom nivou
  • Ključne riječi
  • Google search kampanje
  • Google display kampanje
  • Remarketing
  • Mjesečni izvještaj o rezultatima kampanje

Često postavljana pitanja

Možete. Ukoliko naš klijent nema nalog na Facebook-u, to nas ne sprječava da dobijemo odlične rezultate oglašavanja kroz kampanje koje vodimo samo na društvenoj mreži Instagram.

Instagram i Google imaju različite korisničke baze, odnosno nemaju svi korisnici Google-a i Instagram nalog, pa će kombinovanje ove dvije platforme povećati Vaš doseg i doprijeti do šire publike. Na taj način možete doprijeti do različitih ciljnih publika i tržišta.

Takođe, Instagram se često koristi za stvaranje i podizanje svijesti o brandu i angažovanje korisnika, dok Google Ads može biti efikasan za konkretnu Google pretragu i konverzije (potencijalnu realizaciju prodaje). Kombinovanjem ove dvije strategije možete maksimizirati rezultate kampanje za Vaš brend/biznis.

Koja je cijena za Instagram marketing, a koja za Instagram marketing + Google Ads? Kontakt formu na našem web sajtu ili nas pozovite putem kontakt telefona 066/211-112

. Nakon što dobijemo informacije o Vašem poslovanju i ciljevima poslaćemo Vam preciznu ponudu za traženu uslugu, kao i predloženi budžet za oglašavanje.

Možete. U zavisnosti od Vaših želja i potreba biznisa, možete izabrati oglašavanje na Facebook-u, Instagramu i Google-u zajedno. Obratite nam se putem Kontakt forme na našem web sajtu ili nas pozovite putem kontakt telefona 066/211-112, a mi ćemo Vam poslati detaljnu ponudu.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni usluga digitalnog marketinga, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112