Facebook marketing

Kreiramo stategiju za tvoj online nastup

Proširi svoje tržište – Skreni pažnju na svoj brend – Povećaj prodaju

Prikaz sajtova IT Experta

Društvena mreža Facebook broji preko dvije milijarde aktivnih korisnika, ali nisu baš svi Vaši potencijalni kupci ili klijenti. Kako doći do onih koji mogu postati Vaši kupci?

Naš tim razvija marketing strategiju prilagođenu potrebama Vašeg biznisa, a kampanje kreiramo tako da Vaš biznis dopire upravo do onih Facebook korisnika koji su zainteresovani za oblast kojom se bavite i koji bi potencijalno postali Vaši kupci ili klijenti.

Prednosti   Facebook oglašavanja

Širi domet
Precizno ciljanje publike
Vidljivost 24/7

Usluga Facebook marketinga  obuhvata:

1

Kreiranje privlačnih vizuelnih sadržaja prilagođenih za platformu Facebook.

2

Analizu ciljeva klijenta i definisanje ciljne publike u skladu sa tim.

3

Kontinuirana optimizacija u cilju postizanja maksimalno efikasnih kampanja.

4

Mjesečni izvještaj o rezultatima kampanje.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni usluga digitalnog marketinga, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112

Facebook marketing + Google Ads


U dogovoru sa Vama, uz uslugu Facebook marketinga, možemo uključiti i uslugu Google Ads, a koja će unaprijediti Vašu poziciju na Google pretrazi i u kombinaciji sa Facebook oglašavanjem maksimizirati rezultate kampanje.

Google Ads obuhvata:


  • Do dvije kampanje na mjesečnom nivou
  • Ključne riječi
  • Google search kampanje
  • Google display kampanje
  • Remarketing
  • Mjesečni izvještaj o rezultatima kampanje

Često postavljana pitanja

Možete. Ukoliko naš klijent nema nalog na društvenoj mreži Instagram, to nas ne sprječava da dobijemo odlične rezultate oglašavanja kroz kampanje koje vodimo samo na društvenoj mreži Facebook.

Facebook i Google imaju različite korisničke baze, odnosno nemaju svi korisnici Google-a i Facebook nalog, pa će kombinovanje ove dvije platforme povećati Vaš doseg i doprijeti do šire publike. Na taj način možete doprijeti do različitih ciljnih publika i tržišta.

Takođe, Facebook se često koristi za stvaranje svijesti o brandu i angažovanje korisnika, dok Google Ads može biti efikasan za konkretnu Google pretragu i konverzije (potencijalnu realizaciju prodaje). Kombinovanjem ove dvije strategije možete maksimizirati rezultate kampanje za Vaš brend/biznis.

Kako biste dobili konačnu ponudu za Facebook i Google Ads, potrebno je da popunite Kontakt formu na našem web sajtu ili nas pozovite putem kontakt telefona 066/211-112

. Nakon što dobijemo informacije o Vašem poslovanju i ciljevima poslaćemo Vam preciznu ponudu za traženu uslugu, kao i predloženi budžet za oglašavanje.

Možete. U zavisnosti od Vaših želja i potreba biznisa, možete izabrati oglašavanje na Facebook-u, Instagramu i Google-u zajedno. Obratite nam se putem Kontakt forme na našem web sajtu ili nas pozovite putem kontakt telefona 066/211-112, a mi ćemo Vam poslati detaljnu ponudu.

Za detaljnu ponudu i informacije o cijeni usluga digitalnog marketinga, pošaljite nam upit ili nas pozovite i naš tim će vam pomoći u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit       066/211-112